Чт, 2024-04-25, 18:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2088 2089 2090 2091 2092 ... 2323 2324 »

 

Наближається літо, а це значить, що діти будуть вільні від школи. Саме тому більшість батьків вже зараз думають про їхній літній відпочинок, чи відправити  їх в дитячий табір десь на море.

Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Аж двома золотими медалями чемпіонату Європи зі стрибків у воду, який цими днями проходить у нідерландському Ейндховені, поповнилася скарбничка збірної України.



Відеокліп офіційної пісні Євро-2012 від німецької співачки Oceana "Endless Summer" зазнав деяких змін.



Привлекательность для россиян образа вернувшегося в кресло президента Владимира Путина стремительно и необратимо угасает, пришли к выводу социологи.


 

В современном мире, который постоянно давит на людей своим темпом, многие люди ищут возможность расслабиться и отдохнуть.



Влада Лівії не може почати судовий процес проти сина поваленого лідера лівійської Джамахірії Муаммара Каддафі - Сеїфа аль-Іслама, оскільки він відмовляється співпрацювати з адвокатами.



В українських вишах поширені хабарництво, блат, цінні подарунки і сексуальні послуги.



Президент Європейського парламенту Мартін Шульц попросив прем'єр-міністра України Миколу Азарова дозволити направити в Україну додатково медичних фахівців від Європейського парламенту для надання екс-прем'єру України Юлії Тимошенко медичної допомоги.




Велика Британія розробляє план дій на випадок розпаду єврозони, заявив глава "Банку Англії" Мервін Кінг.



Верховна Рада відмовилася вносити до порядку денного питання про амністію у 2012 році. За таке рішення проголосували 142 депутати. Автором проекту є Арсеній Яценюк.



З 15 травня, як обіцяв голова Мінрегіонбуду Анатолій Близнюк, повинна була запрацювати державна програма наддешевої іпотеки під рекордні 3% річних. Однак кредит поки що взяти абсолютно неможливо.




Міністри закордонних справ країн-членів Євросоюзу не змогли дійти спільної позиції щодо можливого політичного бойкоту чемпіонату Європи з футболу.



17 травня в Києві хмарно із проясненнями, короткочасні дощі, місцями грози, вітер південно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, удень +21...+23 градуси.



У Токіо на прем'єрі картини "Похмурі тіні" голлівудський актор Джонні Депп познайомився зі своєю копією.



Азаров запевняє депутатів Європарламенту у відсутності політичних репресій в Україні, а також спростовує факт застосування фізичної сили до екс-прем'єрки Юлії Тимошенко.