Чт, 2024-04-25, 15:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2101 2102 2103 2104 2105 ... 2323 2324 »


Екс-прем'єр України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка міститься в Качанівській виправній колонії в Харкові, другий тиждень продовжує голодування, заявила на брифінгу під стінами колонії в четвер її дочка Євгенія Тимошенко.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Угода про асоціацію між Україною та Євросоюзом не буде ратифікована, поки Україна не почне рухатися у напрямку правової держави. На цьому наголосив міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле.


З урахуванням дестабілізуючого характеру системи ПРО, а саме: створення ілюзії завдання безкарного удару, рішення про попереджувальне застосування наявних засобів ураження буде прийматися в період загострення ситуації.




Сполучені Штати висловлюють серйозну стурбованість умовами лікування та утримання під вартою екс-прем'єра України Юлії Тимошенко. З такою заявою виступила держсекретар США Хілларі Клінтон.



С наступлением теплых дней многие люди начали строительство или же подумывают о ремонте в доме, квартире.



Екс-спікер палати представників, консерватор-популіст Ньютон Гінгрич офіційно оголосив у середу про припинення виборчої кампанії.



В наше время большинство людей пытается смотреть любимые художественные и документальные фильмы, а также различные телевизионные программы во всемирной сети Интернет.



На минулих вихідних відбувся передостанній, 29 тур української футбольної Прем'єр-ліги



Мисливство користується значною популярністю в українців. Саме тому мисливські угіддя є майже в усіх куточках України.



Після вибухів у Дніпропетровську з проспекту Карла Маркса та парка Лазаря Глоби прибрали всі урни для сміття.



У Росії на Кузбасі журналіст, фотограф і видавець Григорій Шалакін відшукав на зробленій ним у 2009 році світлині снігову людину. Інформація про істоту на фото з'явилася на сайті "Загадка кузбаського йєті".



Союз європейський футбольних асоціацій не планує переносити матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу, який відбудеться, як і планувалося, на початку літа.



3 травня в Києві мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасний дощ, вдень місцями грози, вітер південно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, вдень +26...+28 градусів.




Підопічні Хуанде Рамоса на виїзді не залишили жодних шансів команді Володимира П'ятенка. "Металург" (Д) - "Дніпро" - 0:3





Міністр оборони Австрії Норберт Дарабос, також відповідальний за спорт, не з'явиться на товариському матчі Австрія-Україна, який відбудеться 1 червня в місті Інсбрук.