Чт, 2024-03-28, 12:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2109 2110 2111 2112 2113 ... 2320 2321 »


Компанія Google опублікувала галерею "Погляд на світ", в якій представлені кращі знімки нашої планети, зроблені супутником GeoEye-1 з висоти приблизно 700 кілометрів.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-04-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Кожен квиток на матч чемпіонату Європи-2012 має до десяти рівнів захисту. Про це повідомив директор організаційного комітету Євро-2012 у Польщі Адам Олькович.



В Одесі чоловік, якого покинула кохана, вирішив стрибнути з мосту, що прокладений над основною автомагістраллю міста.



Північна Корея готова до проведення чергового ядерного випробування "найближчим часом". Це стане третім подібним випробуванням за останні 6 років.



25 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, удень +21...+23 градуси.



Податкова міліція закрила кримінальну справу, у який фігурували посадові особи Державної митної служби.



Валерію Лутковську обрали уповноваженим Верховної Ради України з прав людини. За Лутковську проголосували 252 народних депутатів, не підтримали її кандидатуру 14.



Во вторник, 24 апреля, накануне Дня независимости, в государстве Израиль отмечается День памяти павших в войнах и терактах.



Одну из ролей в фильме "Мачете убивает", продолжении культового боевика Роберта Родригеса, по всей видимости, исполнит известный актер, режиссер, продюсер и сценарист Мел Гибсон.



Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко буде особисто затверджувати списки кандидатів у депутати від об’єднаної опозиції. Про це заявив заступник "Батьківщини" Олександр Турчинов.



У Львові тиждень триватиме фестиваль угорської культури та виноробства  "Magyar Fest". З 29 квітня до 6 травня у Львові на площі перед палацом Потоцьких відбудеться перший в Україні фестиваль "Дні культури та виноробства Угорщини".



На чемпіонат Європи з футболу 2012 року в Україні та Польщі вже продано 95 відсотків квитків. Про це на зустрічі із журналістами у Києві заявив операційний директор УЄФА Мартін Каллен.



На Сонці найближчим часом можуть утворитися чотири магнітні полюси, що може викликати тимчасове похолодання на Землі.



В новосибирском торгово-выставочном центре "Манхэттен" 23 апреля открылись "Дни тибетской культуры". В гости к сибирякам приехали тибетские монахи.



23 апреля в Великобритании открывается Всемирный шекспировский фестиваль, входящий в программу лондонской Культурной Олимпиады.