Чт, 2024-03-28, 22:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2111 2112 2113 2114 2115 ... 2320 2321 »


Індія оголосить чай своїм національним напоєм. Про це в суботу, 21 квітня, під час візиту в штат Ассам, який славиться своїм чаєм, оголосив представник індійської Комісії з планування.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-04-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У другій половині квітня провідні світові ІТ-компанії видають своєму керівництву преміальні за 2011 рік. Голова правління Google Ерік Шмідт отримав за підсумками минулого року фінансовий пакет розміром в 101 млн доларів.



На хімічному заводі в японській префектурі Ямагуті прогриміли два вибухи. Одна людина загинула, 17 отримали поранення.



23 квітня в Києві мінлива хмарність, уночі місцями невеликий дощ, удень невеликий дощ, місцями грози, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +8 ... +10 градусів, удень +20 ... +22 градуси.



Міністр закордонних справ Чеської Республіки Карел Шварценберг заявляє, що його країна не збирається ратифікувати Угоду про асоціацію України з Європейським Союзом, навіть якщо вона буде узгоджена і підписана.



Зарубежные таблоиды сообщают сегодня о бракосочетании популярной киноактрисы Керри Маллиган и солиста британской фолк-рок-группы Mumford & Sons Маркуса Мамфорда.



Каждый день очень большое количество россиян, а также жителей других стран, едут в Москву. Ведь многим хочется своими глазами посмотреть на  столицу России.



Пакистанская актриса Вина Малик, героиня одного из самых громких прошлогодних сексуальных скандалов в мусульманском мире, готова раздеться за 1 миллион долларов для журнала Playboy.


 

Более половины весны уже позади, а поэтому многие люди сейчас активно начали или же продолжают прошлогоднее строительство.



Від моменту, коли він став президентом у 2007 році, жоден французький президент у сучасній історії не був об’єктом такої відвертої нелюбові, як Ніколя Саркозі.

 

Хоча зима вже і залишилася позаду, а вже зовсім скоро в Україні настане літо, але,незважаючи на  це, слід зазначити, що зараз настав найкращий момент, щоб придбати електричний котел у свій будинок.



Американские специалисты выяснили, что после просмотра представителями сильного пола футбольных матчей уровень насилия в семье может достигать 10%.


 

Иногда случается ситуация, что вам нужно срочно позвонить по делам, а счет на мобильном телефоне пуст. Тогда у некоторых людей может возникнуть паника из-за того, что они не знают как им быть в данной ситуации.



Колишній прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі заявив у суді, що так звані "секс-вечірки" у нього вдома були лише "жартівливими іграми".



Після багатогодинних обговорень Радбез ООН погоджував текст резолюції, що передбачає збільшення кількості міжнародних спостерігачів в Сирії з 30 до 300.