Вт, 2024-04-23, 15:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2126 2127 2128 2129 2130 ... 2323 2324 »



10 квітня виповнилося рівно два роки з дня авіакатастрофи під Смоленськом, в якій загинули 96 людей, в тому числі президент Польщі Лех Качинський.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-04-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





Вихідними у Дніпропетровську збірна України з тенісу приймала команду Кіпру в матчі другого раунду Кубка Девіса у ІІ групі Євро-Африканської зони.




Конституційний суд заборонив одночасне балотування до парламенту у мажоритарному окрузі та за партійним списком. Таке рішення Конституційного суду оприлюднили 10 квітня, рішення було прийняте ще 5 квітня.

 

В последние годы Интернет сильно вошел в жизнь многих людей, а поэтому все больше людей смотрят в Сети различные фильмы и программы, покупают и продают товары и услуги, а также даже охота онлайн интересна многим людям





Синоптики вважають, що до кінця квітня погода буде контрастною. Спочатку нібито потепління, потім - знову холоди. Спекотне літо почнеться в Україні після Пасхи.





Невідомі в чорних масках підрізали автомобіль фінансового директора одного з автосалонів міста. Він їхав у банк здавати гроші за продані машини.




Сирійські антиурядові активісти не вірять в те, що влада країни дотримає слово і виведе у вівторок війська з міст, як було обумовлено в рамках плану мирного врегулювання конфлікту, що триває вже рік.




Росспоживнагляд сьогодні відряджає в Україну нову групу експертів для інспектування підприємств, які мають намір постачати сир на російський ринок.



Актриса Чулпан Хаматова в интервью ВВС впервые внятно ответила на будоражащие общество вопросы о своем отношении к нынешней российской власти.



Наверное с каждым современным человеком, в наше время загруженным различными делами и очень уставшими от них, может случиться очень  неприятная ситуация, когда вместо копировать информацию с флешки он нажимает форматировать.



Через Тимошенко "ЄС заморозив першу угоду про асоціацію з Україною, Рада Європи вимагає її звільнення, уряд ФРН теж чинить тиск на Януковича.



10 квітня мінлива хмарність, уночі та вранці місцями невеликий дощ із мокрим снігом, удень без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +6...+8 градусів.



Бомбардування яйцями давно і міцно увійшло до арсеналу "брудних" засобів вираження політичного протесту, однак 6 квітня воно стало справжнім шоу для грецьких телеглядачів у прямому ефірі, а крім того, набуло місцевого колориту, бо метальники додали до яєць йогурт.



У Дніпропетровську на деяких дорогах ще на початку квітня виділили окремі VIP-смуги для чиновників, депутатів та міліції. Тепер стало відомо, що міліція відмовилася від таких смуг, але чиновники розлучатися з такими смугами відмовляються.



Зрение человека очень важно для каждого, однако, постоянная работа за компьютером, а также экология и старение самого человеческого организма очень часто способствуют его ухудшению.