Вт, 2024-04-23, 19:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2156 2157 2158 2159 2160 ... 2323 2324 »



Раніше повідомлялось, що Грузія може відновити дипломатичні відносини з Російською Федерацією лише в разі визнання Москвою Абхазії і Південної Осетії регіонами, що входять до складу єдиної грузинської держави.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


За даними сирійських офіційних ЗМІ, одну бомбу було приведено в дію поблизу штаб-квартири місцевої кримінальної поліції, а другу - біля центру розвідки ВВС Сирії. Зі свого боку сирійський наглядова рада з прав людини повідомляє, що вибухи прогриміли біля будівель, в яких базуються місцеві сили безпеки.





17 березня в своїй поштовій скриньці матір знайшла відповідне сповіщення з Верховного суду, датоване 16-м березня.


Якщо це рішення є, його треба отримати подивитись, що в ньому зафіксовано, які є можливості в Україні для лікування, чи на місці чи в установах медичних міста Харкова чи інших міст, надати медичну допомогу і припинити розмови", - уточнив Литвин.



18 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +3...+5 градусів, вдень +16...+18 градусів.


Столичная полиция стягивает дополнительные силы к Пушкинской площади в центре Москвы, где на встречу с депутатом Геннадием Гудковым ("Справедливая Россия") собрались около 300 прпедставителей оппозиции.



Современные люди достаточно в большой мере повержены любовью и любопытством к жизни различных звезд, а поэтому многих очень часто интересуют последние новости шоу бизнеса.





Було прийнято рішення рекомендувати членам партії "Сильна Україна" вступати до Партії регіонів, а депутатам місцевих рад - узгодити порядок об'єднання з депутатськими групами і фракціями Партії регіонів.




За словами прем'єра, Польща не встигне до Євро-2012 ввести в експлуатацію значну частину нових доріг, які раніше планувалися побудувати до початку чемпіонату.


NASA випустило відео про еволюцію Місяця на честь святкування 1000-го дня перебування на орбіті зонда Lunar Reconnaisssance Orbiter .



У п'ятницю, 16 березня, у Парижі відкрився Міжнародний книжковий салон, головна книжкова виставка Франції, яка цього року проводиться 32-й раз. У ньому вперше бере участь Україна.




Активним захисником і пропагандистом вирощування та вживання листя коки в натуральному вигляді є президент країни Ево Моралес.




17 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі близько 0 градусів, удень +11...+13 градусів.



"Сьогодні Європейський суд з прав людини виніс припис у рамках 39-го регламенту європейського суду. Ним державу Україна зобов'язано проводити лікування Юлії Тимошенко в стаціонарі спеціалізованого медичного закладу", - сказав Власенко.


За весь період, від надходження першої заяви і до 31 грудня 2010 року, до Європейського суду надійшло 30 тис 738 заяв проти України. У 2010 року з-поміж 109 справ, розглянутих Європейським судом з прав людини за заявами громадян України, лише в одній не було знайдено порушень.