Чт, 2024-03-28, 20:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2165 2166 2167 2168 2169 ... 2320 2321 »


Син донецького бізнесмена в стані алкогольного сп'яніння, нецензурно висловлюючись, поспілкувався з міліцією. Відеозапис від 27 лютого, на якому зафіксовано, як співробітники міліції розмовляють з Володимиром Кривком.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


12 грудня до Генеральної прокуратури було передано звернення журналістів до президента України Віктора Януковича з вимогами розслідувати факти порушення їхніх прав, перешкоджання професійній діяльності та злочинів, скоєних проти представників ЗМІ під час їхньої роботи.


На час проведення Євро-2012 українці зможуть отримати шенгенську візу в диппредставництві Польщі, показавши всього-лише квиток на матч турніру і страховку. Саму ж візу оформлятимуть за спрощеною процедурою, вона буде багаторазової на час проведення чемпіонату і безкоштовною.




Суд засудив до п'яти і семи років в'язниці двох співробітників Сімферопольського СІЗО за організацію незаконного побачення для колишнього голови Верховної Ради Криму Анатолія Гриценка.




Відразу п'ять видів спорту відтепер здобули в Україну статус офіційних. Міністерство освіти і науки, молоді та спорту внесло до реєстру визнаних видів спорту в Україні Кунгфу, Карате WKF, Флорбол, Косікі карате і Карате WKC.




За даними останніх опитувань, в масштабах всієї країни Ромні випереджає своїх суперників-республіканців, однак відстає за популярністю від Обами: перевагу Ромні віддають 43% опитаних, Обамі - 53%.





Призи переможцям - це квитки на матчі Євро-2012. А кубок чемпіонам запросять вручити президента УЄФА Мішеля Платіні.




Серйозне зіткнення сталося в Кот-д'Ор о 8.20 за місцевим часом. Через туман, який ускладнює видимість на дорозі, в аварію потрапили вантажівка, яка перевозила пошту, і 14 автомобілів.



Горящие туры в Эспоо появляются в продаже довольно часто, воспользовавшись такими предложениями путешественники получают возможность совершить увлекательное путешествие к побережью Финского залива, в крупнейший центр высоких технологий Северной Европы.



Росія та Іран надали владі Сирії військову допомогу, яку Дамаск використовує проти опозиції, заявила офіційний представник держдепартаменту США Вікторія Нуланд. "Саме Китай, Росія та Іран є захисниками режиму Асада", - сказала Нуланд, слова якої наводить у середу, 1 березня, посольство США в Москві.



Лакмусовим папірцем" стануть жовтневі парламентські вибори, зазначають автори. "Обов'язок уряду - забезпечити, щоб усі політичні партії, зокрема опозиція та її лідери, могли брати участь у виборах на рівноправних умовах", - рекомендують міністри.


Представники багатьох країн ЄС неодноразово заявляли про те, що стурбовані ситуацією, що склалася з демократією в Україні, і угоду не буде підписано доти, доки Україна не почне дотримуватися цінностей ЄС. Одна з головних вимог представників країн ЄС - звільнення ув'язнених лідерів української опозиції та їхня повноправна участь у прийдешніх виборах в Україні.


Центр Москвы в понедельник вечером практически полностью "оккупировали" массовые акции - как прокремлевские, так и оппозиционные.




Хотя зима и морозы понемногу и отступают, а вместе с ними и зимняя рыбалка, тепло весны мчит рыбаков к обычной, но от этого не менее интересной охоте за рыбой.



На Сонці в ніч проти понеділка стався потужний рентгенівський спалах, що супроводжувався викидом плазми, уже ввечері у вівторок на Землі може початися мала магнітна буря.