Сб, 2024-04-20, 03:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 2181 2182 2183 2184 2185 ... 2322 2323 »

Від Європи останнім часом можна почути критику на адресу української влади. Засуджену екс-прем'єра Юлію Тимошенко, а також екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і екс в.о. міністра оборони Валерія Іващенка назвали політв'язнями, а президента Віктора Януковича суддею.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-02-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Сьогодні ввечері харківський "Металіст" проведе матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи. На домашньому стадіоні підопічні Мирона Маркевича зустрінуться з австрійським "Зальцбургом".


Кремль різко поміняв тактику поведінки з Україною в газовій сфері, публічно звинувативши "Нафтогаз" в несанкціонованому відборі палива під час значного лютневого похолодання. А "Газпром" заявив про загрозу залишити Україну без транзитних доходів. Подібні заяви експерти пов'язують з наближенням президентських виборів в Росії.



Пам'ятка розташовується у місті Севастополі на території кримського півострова. Вона складається з кількох заповідних ділянок, які охоплюють збережені частини стародавнього Херсонеського городища та його сільськогосподарського ареалу – хори.



На Западе, как в странах Европейского Союза, так и в Соединенных Штатах Америки, в последние годы стало популярным одно достаточно специфическое движение.


Сюжетна канва стрічки "Синевир" заснована на легендах, якими знамените українське Закарпаття. Водночас режисери стрічки брати Альошечкіни додали фольклорним сюжетам більш сучасного звучання, і в їхній історії озеро Синевир за своєю загадковою і моторошнуватою славою тепер може порівнятися зі знаменитим шотландським озером Лох-Несс.




За словами творців, це перший повноцінний прокат українського фільму, підтриманого державою, за всю двадцятирічну історію незалежності.



Годы, столетия и тысячелетия летят очень быстро, а украинские пословицы сохраняют свою актуальность в наши дни, в независимости от того, когда народ их составил.


Министр внутренних дел Эстонии Кен-Марти Вахер назвал случай с задержанием подозреваемого в шпионаже сотрудника Полиции безопасности (КАПО) Эстонии.




В наши дни практически все люди, которые имеют свой персональный компьютер, ноутбук или планшетник любят поиграть в различные компьютерные игры.



Випадки корупції, політичного впливу на судові процедури чинять згубний вплив на рівень дотримання прав людини. Частина проблем обумовлена нерівноправністю сторін у судовому процесі - у звинувачення в Україні занадто багато влади.

футбол


Американским поклонникам футбола, который за океаном именуется соккером, не дают покоя лавры родоначальников самого популярного вида спорта на планете.



Метеоритний дощ пройшов у західній китайській провінції Цинхай, вага найбільшого знайденого на місці падіння метеорита становила 12,5 кілограма.



Ні уряд України, ні Янукович не готові підвищити тарифи на газ для населення, і це є основною проблемою на переговорах з МВФ.




23 лютого в Києві хмарно із проясненнями, мокрий сніг і дощ, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/сек., удень пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень +1...+3 градуси.