Пт, 2024-03-29, 08:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2187 2188 2189 2190 2191 ... 2320 2321 »


Міністр економіки Болгарії Трайчо Трайков заявив, що внесе у Міністерську раду пропозицію про зупинення процедури приєднання країни до міжнародної Торговельної угоди проти контрафакції – АСТА.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-02-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У 2012 році переможцем дог-шоу став пекінес на прізвисько Малахія (Malachy). Собака породи пекінес став володарем головного призу виставки вперше від 1900 року.



Держстат поновив список товарів і послуг, використовуваних у підрахунку споживчої інфляції. До нового переліку увійшло більше імпортних товарів, а також продуктів преміум-класу, ціни на яких в умовах стабільного курсу гривні зростають повільніше.



Українське ТОВ "Східенерго" з 15 лютого в повному обсязі відновило експорт електроенергії до Бєларусі, повідомили у державному ВО "Бєленерго".



Міжнародна федерація футболу оновила свій рейтинг найкращих збірних планети. Національна збірна України, після нетривалого підйому, скотилася аж на 5 позицій і посідає тепер 59-те місце. Найсильнішою збірною світу далі є команда Іспанії. Німеччина та Нідерланди замикають трійку лідерів.




"Дівчина з Дніпра" – саме цій пісні випала доля бути першою "ластівкою" шостого альбому відомої української команди.


Похорон Вітні Х'юстон відбудеться у суботу, 18 лютого. Раніше повідомлялося, що похорон співачки заплановано на п'ятницю. Рідні Х'юстон просили провести церемонію прощання із зіркою поп-музики на арені спорткомплексу Prudential Center в Ньюарку.




Власенко  розповів, що конверт із висновками німецьких лікарів передали медпрацівнику Качанівської колонії за умови, що в середу вранці його передадуть у руки Тимошенко.



Відбулося жеребкування матчів плей-офф Світової групи Кубка Федерації. Збірна Україна в суперниці отримала грізних американок, на чолі з сестрами Сереною і Вінус Вільямс, матчі з якими пройдуть 21 і 22 квітня.




Достеменну кількість жертв конфлікту офіційно не встановлено. За оцінками незалежних експертів, в Боснії і Герцеговині загинули близько 100 000 осіб, а в ході війни всі протиборчі сторони чинили одні проти одних військові злочини і злочини проти людяності.



Перший заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина", голова партії "Реформи і порядок" (ПРП) Сергій Соболєв вчора заявив, що переговори про єдиний список кандидатів, які балотуватимуться по мажоритарних округах від опозиції, практично завершені.




16 лютого в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, удень невеликий сніг, на дорогах ожеледь, вітер північно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -12...-14 градусів, удень -7...-9 градусів.



В наше время многие азартные жители планеты Земля перешли с реальных казино и игорных залов в их виртуальные аналоги.


В черговий гучний скандал вляпався Олександр Алієв. Півзахисник київського "Динамо" під час товариського матчу на зборах в Іспанії з московським "Спартаком" розкритикував головного тренера команди Юрія Сьоміна.




За окном трещат морозы и валит снег — зима во всей красе наступила в Украине, а также в столице страны.