Чт, 2024-04-25, 21:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2236 2237 2238 2239 2240 ... 2323 2324 »


Для всіх очевидним остаточно стало, що ніяких просувань по формалізації наших відносин з Євросоюзом не буде до завершення виборів (до Верховної Ради Україні у 2012 році.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2011-12-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Тварина подолала 320-кілометровий шлях зі штату в Клівленд в Огайо у нестерпних умовах і вижила.


Зміни в політичній стратегії і тактиці потрібні практично всім основним політсилам. За підсумками 2011-го лише дві з них - Компартія і "УДАР" - можуть сказати, що все розвивається в правильному напрямку: їхні рейтинги зростали протягом усього року.



Не дивлячись на всю свою еротику, журнал Playboy ніколи не був вульгарним. Мало того, з моменту своєї появи він прищеплював чоловікам гарний смак, і тому звання "Кращий автомобіль за версією Playboy" високо цінувалося автовиробниками.



На південно-східне узбережжя Австралії обрушився сильний град - кульки криги, що летіли з неба, досягали розміру лимона.



Каждый человек заботится о здоровье и безопасности своих детей. Ведь дети, особенно если они еще маленькие, часто болеют, а подхватить заболевания могут даже от небольшого перепада температуры.



За 17 кілометрів від Кіруни, Швеція, відчинив свої двері готель, який називається ICEHOTEL.


Працівники Таїландського тигрячого зоопарку довели, що Сантами можуть стати й тигренята. Найменших мешканців зоопарку одягли у святкові костюмчики, щоб потішити відвідувачів.




В наступающем новом году каждый человек хочет реализовать те свои планы и задумки, которые по той или иной причине не удалось сделать в году уходящем.


26 грудня в Києві мінлива хмарність, уночі без істотних опадів, удень місцями невеликий сніг з дощем, вітер західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі -3...-5 градусів, удень +2...+4 градуси.



Досі небагато виробників експортували на світові ринки зроблені в Китаї автомобілі - все, що випускається в Піднебесній, там же і продається. Мабуть, лише Honda зважилася на продаж зібраних в Китаї однооб'ємників Jazz.



У столиці Йорданії Аммані сталися зіткнення прихильників опозиційного руху "Фронт ісламської дії" і співробітників сил правопорядку.



Нардеп від Партії регіонів Володимир Макеєнко вважає, що Україні не потрібне Євро-2012. "Євро? На фіг воно нам потрібно було?!", - сказав він в інтерв’ю в суботу.



П’ятьох громадян затримали сьогодні на Хрещатику під час проведення флеш-мобу на підтримку російської опозиції.



В Антрацитівському районі Луганської області на трасі місцевого значення "Червоний Промінь - Антрацит" через ожеледицю перекинувся автобус, в якому знаходилися 20 пасажирів.