Пт, 2024-03-29, 14:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2237 2238 2239 2240 2241 ... 2320 2321 »


Проаналізувавши отримані дані, фахівці встановили, що 27 років не є фатальним віком для артиста. Проте музиканти помирають раніше за "звичайних" людей, і багато з них ризикують померти, не доживши до 40 років.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У свою чергу, українські експерти відзначають, що саміт пройшов прогнозовано та без сенсацій. Деякі з них також вважають, що наслідком саміту стане "холодна війна" проти української політичної верхівки.



изоляция дымовых труб


В этой статье рассмотрены и описаны способы монтажа двух видов утеплителей для дымовых труб – полуцилиндры и прошивные маты из базальтового минерального волокна. Почему именно они? Потому что они являются лидерами продаж.



У разведки Южной Кореи есть информация, что лидер соседней КНДР Ким Чен Ир умер не в знаменитом бронепоезде, как на том настаивает официальный Пхеньян, а в одной из своих резиденций




Фахівці Японського науково-технологічного агентства, університетів Токіо і Кейо розробили пристрій, який легко і просто перетворює будь-яку плюшеву іграшку на м'якого робота.


Журналісти програми вдяглися Дідами Морозами і на Майдані спробували влаштувати безкоштовне фотографування з усіма бажаючими. Натомість, це викликало жорсткий опір з боку місцевих "платних" дідів.




Чорний кіт на прізвисько Стіві, який живе у канадській родині, став героєм і улюбленцем в інтернеті. На відео, яким поділилася родина, котик лагідно і зворушливо заспокоює малюка.


"Знаменитого кинорежиссера Джеймса Кэмерона снова обвиняют в плагиате. Сценарист Брайант Мур подал в суд на режиссера и киностудию 20th Century Fox, требуя 2,5 млрд долларов за кражу сюжета самого кассового фильма в истории кинематографа "Аватар.




В минувший понедельник 25-летняя жительница Бразилии произвела на свет с помощью кесарева сечения здорового младенца с двумя хорошо сформированными головами.


Орбітальний телескоп Американського космічного агентства NASA "Кеплер" протягом найближчих двох-чотирьох років може виявити планету, схожою за масою і розмірами із Землею, яка б перебувала у зоні життя своєї зірки.



22 грудня в Києві хмарно із проясненнями, уночі місцями невеликий мокрий сніг, удень без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень -1...+1 градус.



Банда, состоящая из 20 человек, ворвалась в город во вторник средь бела дня, примерно в 15:00. Полицейские не смогли оказать сопротивление злоумышленникам и вместе с мирными жителями пытались скрыться от гангстеров, вооруженных автоматами Калашникова и другим оружием.



Судя по ответам самих депутатов-миллиардеров, не последнюю роль играют гарантии собственника, особенно если он и депутат - одно или связанные лица.



Ответственность за избиение манифестантки возложили на возглавляемое фельдмаршалом Тантауи военное руководство. "Тантауи раздевает ваших жен, присоединяйтесь к нам!" - кричали манифестантки стоявшим рядом мужчинам.



Ликвидировать затор хвостатых "диверсантов" удалось с помощью водолазного снаряжения и экскаватора.