Чт, 2024-04-18, 20:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:56
Аби втілили у Києві проект «Місто майбутнього» Кличко запросив із Тель-Авіва фахівців
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Тель-Авіва Роном Хульдаі та ознайомився з організацією системи безпеки в столиці Ізраїлю.

Про це повідомляє Київ. Правда з посиланням на прес-службу КМДА.

Кличку презентували схему взаємодії муніципальних служб та технології, якими вони користуються для забезпечення загальної безпеки в місті.

«Безпека у місті – сьогодні один з головних пріоритетів для влади Києва. І досвід Ізраїлю в цьому дуже важливий», – сказав Кличко після ознайомлення з системою управління надзвичайними ситуаціями в мерії Тель-Авіва.

«З того, що я побачив сьогодні в Тель-Авіві, ми багато що можемо застосувати у себе. І будемо працювати над цим. Адже злагоджена і технологічна робота всіх служб – головне для адекватного реагування на різні ситуації в місті», – зазначив мер Києва.

Також Кличко запросив із Тель-Авіва фахівців, які втілили проект «Місто майбутнього» – єдине загальнодоступне інформаційне поле життєдіяльності міста.

У Тель-Авіві цей проект, розроблений мерією, називають революційним.

У електронній системі – доступ до інформації щодо інфраструктури міста, яка надає різні послуги і знижки мешканцям міста.

Також Кличко ознайомився з велопроектом, яким пишається мер Тель-Авіва Рон Хульдаі: 120 кілометрів облаштованих вело доріжок і система велопарковок.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1018 | Додав: adminA | Теги: Києві, Тель-Авіва, фахівців, кличко, проект «Місто майбутнього» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]