Чт, 2024-04-18, 05:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:54
Аброськін не виключає можливість диверсій під час свят
Інші останні Новини з регіонів України

Поліція не виключає підготовку диверсій напередодні свят і прогнозує зростання пасажиропотоку та вантажоперевезень через блок-пости в Донецькій області.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник Головного управління Національної поліції України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Напередодні свят робота буде посилена. Прогнозуємо збільшення пасажиропотоку і вантажоперевезень. А також не виключаємо підготовки диверсій. Торішні теракти в Маріуполі свідчення тому, що для злочинців немає нічого святого", - зазначив він.

Аброськін також повідомив, що за цей тиждень стаціонарні та мобільні блок-пости поліції в Донецькій області перетнули 82000 чоловік.

"82 тисячі осіб перетнули стаціонарні та мобільні блок-пост поліції, розташовані на території регіону, за цей тиждень. Вилучено 6 гранат і 300 патронів, виявлені 8 осіб - інформаторів бойовиків" ДНР ", затримано 130 тонн незаконного металобрухту", - зазначив він.

Відзначимо, бойовики з угрупування "ДНР", які в даний час контролюють ряд територій окремих районів Донецької області, збираються встановити "мито" за можливість провозити до них товари, транспортні засоби та інші предмети.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 875 | Додав: adminA | Теги: Аброськін, можливість диверсій під час свят | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]