Чт, 2024-03-28, 20:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:30
Айвазова більше не хоче знати Кільчицьку. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Дружина мера розповіла, що більше не хоче знати Ірену Кільчицьку, бо вона поширює брехню про її сім'ю. Айвазова дізналась, що саме колишня подруга поширила інформацію, що ніби-то її донька Христини вийшла заміж, передає ТСН.

"Ірена Кільчицька вже давно розповідає, що я її подруга. Знаєте, я її завжди любила і я дуже багато їй в житті завжди допомагала. Я не можу зрозуміти, що з нею трапилося і чому на сьогоднішній день вона каже таку брехню" - розповіла Айвазова.

За словами Аліни Айвазової Ірена не вперше "бреше", як про їхню сім'ю, так і про особисте життя. "Вона розповідає всім, що у неї день народження було на Лазурному березі, а насправді, в Баден-Бадені. Друге, що у неї там купа чоловіків і все інше ... Але я не хочу говорити про це. Це мене не стосується".

Таку поведінку Кільчицької жінка пояснює, що "взагалі вона за національністю циганка. Мабуть, кров циганська заграла". І додає "Ви знаєте, якщо їй дзвонять і розповідають щось по телефону, вона відразу, моментально набирає всіх знайомих і все передає. Я в шоці від неї. Кажу: "Ірена, невже ти не вмієш мовчати?". Вона не може. Це хвороба. Веде себе, як психічно хвора пліткарка".

Дружина Черновецького щоб довести, що більше не хоче мати жодних стосунків з Кільчицькою навіть закликала знайомих не запрошувати більше жінку на жодні заходи, де хочуть бачити Айвазову.

"Я їй хочу сказати, в прямому ефірі, щоб вона забула, що є така Аліна Айвазова. І щоб вона ніколи мені не дзвонила і щоб ніколи зі мною навіть не віталася. Бо я, якщо буду знати, де вона знаходиться, я туди не піду", - запевняє Айвазова. "Якщо цю передачу слухають мої друзі, то теж хай знають, що якщо будуть її кудись запрошувати, то щоб мене туди не запрошували. Тому що я не піду ні на які дні народження, ні в які ресторани, куди буде ходити Ірена Кільчицька".

Попри це сама Ірена розповіла, що досі цінує свою подругу Аліну. "Я близько товаришую з родиною Черновецьких вже 20 років. І я розумію, що для мене зробив Леонід Черновецький та Аліна Степанівна, вона мені найближча подруга ... І природно, що я знаю дуже багато про цю сім'ю, але обговорювати про них я не готова", - говорить Кільчицька.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1470 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]