Пт, 2024-04-26, 02:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:33
Актор Тім Рот в Каннах підтримав Україну - "Росія, дай їм спокій"
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Зірка серіалу "Теорія брехні" Тім Рот нещодавно у Каннах представив стрічку про принцесу Грейс Келлі, у інтерв'ю в передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 актор підтримав Україну в цей непростий для неї час.

"Росія, дай їм спокій. Звісно ми усі слідкуємо за тим, що коїться в Україні і я дуже хвилююсь через те, що може з цього вийти. Це жахливо, ми всі підтримуємо Україну, - сказав актор і пригадав як працював над одним зі своїх відомих фільмів у Одесі. - Я провів в Одесі зі знімальною групою майже 2 місяці, ми знімали фільм "Легенда про піаніста". Усі ці кораблі, Чорне море, Потьомкінські сходи…"

Так співпало, що саме на відкритті Каннського кінофестивалю цього року Тім Рот святкував свій день народження.

"Мені зазвичай ніколи не вдається відсвяткувати свій день народження з дружиною, у мене зазвичай якісь зйомки, а цього року ми усі опинилися тут і мені заспівали Happy Birthday тут під час церемонії і Софії Копполі, у неї теж був день народження", - сказав актор.

Відомо, що королівська родина Грімальді не схвалила ні одної книги про своїх батьків, тому актору довелось вдатися до власних засобів, щоб краще зрозуміти свій персонаж, правителя Монако Реньє.

"Я переглянув кілька інтерв'ю, які він давав телебаченню, це, як він говорив про політику, як він міркував, як надзвичайно уповноважений, безкінечно впевнений у собі, який знає все, що відбувається навколо нього. У його погляді читалося "не раджу вам мати зі мною справу". Він наводив страх", - говорить Тім Рот про Реньє, чоловіка Грейс Келлі.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1022 | Додав: adminA | Теги: Каннах, актор Тім Рот, дай їм спокій, Росія, Україну | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]