Вт, 2024-03-19, 03:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:13
Американцю Рональду Гленсору МВС довірило створення єдиної патрульної служби в Україні
Інші останні Офіційні новини

Експериментом зі створення в Україні єдиної патрульної служби міліції керуватиме американець. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України.

"Куратором експериментального проекту по створенню єдиної патрульної служби став відомий американський експерт у сфері правоохоронної діяльності Рональд Гленсор", - заявили у відомстві.

Відповідні домовленості між представниками МВС України та Департаменту юстиції США були досягнуті в рамках спільної реалізації Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування (IСITAP).

Рон Гленсор є старшим радником програми IСITAP і має досвід роботи з українськими міліціонерами.

"Він (Гленсор) вже вчив працівників міліції знаходити нестандартні підходи до вирішення стандартних проблем в роботі органів внутрішніх справ, базуючись на світовому досвіді в цій сфері", - уточнили у відомстві.

Крім того, колишній поліцейський із США вже бував на Хмельниччині, де проходить експеримент, і розповідав дільничним інспекторам про новітні методи роботи.

Тепер він буде навчати працівників патрульної служби та дорожньо-патрульної служби ДАІ, яких об'єднали в єдиний підрозділ в експериментальному порядку, зазначили в МВС.

Як повідомлялося, у Хмельницькому розпочався практичний етап експерименту, мета якого ліквідувати ДАІ в її нинішньому вигляді і створити єдину патрульну службу міліції.

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що Державтоінспекція буде реформована. "Буде реформовано склад ДАІ (Державна автомобільна інспекція). По суті, ДАІ та ППС (патрульно-постова служба) будуть об'єднані в єдину систему, не буде надмірності", - повідомив він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1009 | Додав: adminA | Теги: Україні, створення єдиної патрульної служби, аАмериканцю Рональду Гленсору, МВС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]