Сб, 2024-04-20, 10:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:29
Аналітики - відведення військ РФ не виключає загрозу вторгнення в Україну
Інші останні Надзвичайні новини

Експерти із Conflict Intelligence Team вважають, що заяви РФ про відведення своїх військ від кордонів з Україною не виключають зникнення загрози вторгнення. Адже військова техніка 41 армії залишатиметься на полігоні під Воронежом мінімум до вересня нібито для навчань «Захід-2021» – це є найбільшим військовим табором РФ на відстані усього 200 км від України.

«За необхідності перекинути особовий склад 41-ї армії назад під Воронеж можна протягом лічених днів. У поєднанні з частинами, які постійно базуються біля кордону України і в Криму, це означає, що певна загроза введення російських регулярних військ на Донбас або підконтрольну територію України зберігається, хоча останній варіант потребуватиме нового перекидання військ»

Розслідувачі нагадали, що у травні 2014 року РФ також говорила про відведення військ від кордону України, але не усі сили було відведено. І уже через кілька місяців у липні вони обстрілювали українські позиції та увійшли на Донбас.

Нагадаємо, міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що завершує перевірочні заходи в Південному і Західному військових округах та розпорядився до 1 травня відвести війська від українських кордонів до пунктів постійної дислокації.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 555 | Додав: adminA | Теги: загроза вторгнення, відведення військ РФ, аналітики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]