Вт, 2024-04-23, 22:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:43
Анонсував гучну справу Луценко щодо Фірташа і його компаній
Інші останні Кримінальні новини

Луценко анонсував гучну справу щодо Фірташа і його компаній

Впродовж найближчих місяців прокуратура планує заарештувати активи бізнесмена.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що в найближчі місяці сподівається вжити резонансних дій щодо бізнесмена Дмитра Фірташа і його підприємств в Україні. Зокрема зараз Генпрокуратура чекає остаточних висновків експертиз щодо низки справ.

"У пана Фірташа в найближчі місяці будуть добрі для нас повідомлення з органів прокуратури. Це буде стосуватися і облгазів, і хімзаводів, і підприємств на тимчасово окупованій території. Якщо говорити відверто, чекаю остаточних висновків експертиз. Як тільки вони будуть, будуть і підозри, і накладені арешти, і інші резонансні дії", – сказав генпрокурор журналістам у середу

За його словами, нахабство, з яким Фірташ звертається до Москві з вимогою покарати Україну, перейшло будь-які межі.

"А це значить, що ця справа лежить у мене в найближчій до моєї правої руки стопочці", – заявив Луценко.

Він зазначив, що прокуратура неодноразово намагалася перешкодити поставкам української сировини на підприємства Фірташа в Криму, однак реалізувати це на практиці заважають суди, рішеннями яких систематично знімаються арешти з родовищ.

Дмитро Фірташ, п'ятий рік перебуває в Австрії, очікуючи на рішення про екстрадицію в США. Він володіє рядом українських облгазів і хімічних підприємств, деякі з яких Генеральна прокуратура підозрює в ухиленні від сплати податків.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 842 | Додав: adminA | Теги: Фірташ, компанії, справа, Луценко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]