Пт, 2024-04-19, 02:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:36
Антикорупційним прокурором став Назар Холодницький
Інші останні Новини України

Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив антикорупційним прокурором першого заступника прокурора Криму Назара Холодницького.

"30 листопада генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив на посаду заступника генерального прокурора України - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького", - повідомляє в понеділок, 30 листопада, прес-служба Генпрокуратури.

За інформацією прес-служби, в понеділок генпрокурор розглянув рекомендації конкурсної комісії з добору кандидатів на зайняття адміністративних посад в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі про призначення на посаду заступника генерального прокурора України - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури кандидатів Максима Грищука та Холодницького.

"Віктор Шокін вивчив дані з тестування на знання законодавчої бази і загальні здібності, переглянув відеозаписи співбесід членів конкурсної комісії з обома претендентами, ознайомився з їхніми особистими справами і провів особисті співбесіди з кожним з них", - йдеться в повідомленні.

Потім він підписав наказ про призначення на цю посаду Холодницького.

Нагадаємо, 27 листопада конкурсна комісія подала генпрокурору кандидатури на посаду антикорупційного прокурора Грищука і Холодницького. Члени комісії віддали 9 голосів за Грищука та 7 - за Холодницького. Водночас за кандидатуру Віталія Каська не проголосував ніхто, за Романа Говду – двоє.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 880 | Додав: adminA | Теги: Назар Холодницький, антикорупційний прокурор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]