Чт, 2024-04-25, 09:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:07
Арахамія - урядовці будуть доповідати у Раді через високі зарплати
Інші останні Політичні новини

Урядовці будуть доповідати у Раді через високі зарплати - Арахамія

Урядовці будуть доповідати у Верховній Раді через високі зарплати.

Про це заявив кореспондентам народний депутат від фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, трансляцію вів "Прямий".

"Прямо зараз буде виступ пана Дмитра Разумкова, ми звернулись від фракції для того щоб підняти це питання(про заробітну плату працівників державних фірм), викликати "на кавьор" як кажуть, представників Кабміну, представників державних підприємств. Для того щоб вони доповіли, тому що ми вважаємо, що в країні де така маленька середня зарплата, хоча я завжди за те, щоб були ринкові зарплати, але коли пенсіонери отримують пенсію дві тисячі гривень, а хтось півмільярда — це соромно просто", - зазначив Арахамія.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський та його заступники задекларували сукупний розмір своєї грудневої зарплати на суму понад 2 мільйони гривень.

Натомість, Міністр культури молоді та спорту Володимир Бородянський вважає, що фахівцям на держслужбі слід пропонувати кращі умови, ніж у комерційних компаніях, а відтак рівень зарплат теж має бути відповідним.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 971 | Додав: adminA | Теги: Арахамія, рада, урядовці, зарплати | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]