Пт, 2024-03-29, 15:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:25
Арбітрів на матчі-відповіді 1/16 Ліги Європи отримали "Металіст", "Дніпро" і "Динамо"
Інші останні Спортивні новини
Європейська футбольна спілка (УЄФА) оприлюднила склади суддівських бригад, які будуть обслуговувати матчі у відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи, що відбудуться 21 лютого. Отримали своїх арбітрів й три українські клуби - київське "Динамо", дніпропетровський "Дніпро" і харківський "Металіст".

Поєдинок у Харкові між "Металістом" та "Ньюкаслом" (перший матч 0:0) обслуговуватимуть бельгійські судді на чолі з головним арбітром Сержем Гумьєні. Помічники рефері - Вальтер Вроманс та Франк Блеен, четвертий рефері Крістоф Меерс і в ролі додаткових помічників рефері будуть Люк Ваутерс та Александр Буко.

Київське "Динамо" та французький "Бордо" (1:1) розсудить хорватська суддівська бригада. Головним рефері обрано Івана Бебека. Томіслав Петрович і Міро Гргич допоможуть йому на лініях, Домагой Вучков і Горан Габріло - за воротами, а четвертим рефері призначено Далібора Коньяра.

Поєдинок "Дніпро" - "Базель" (0:2) довірили німецьким арбітрам. Головний суддя - Деніз Айтекін. Допомагати на лініях йому будуть Гвідо Клефе та Торстен Шиффнер, четвертим рефері обрано Детлефа Шеппе, а додатковими помічниками рефері - Роберта Хартманна та Гвідо Вінкманна.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 996 | Додав: adminA | Теги: матчі-відповіді 1/16 Ліги Європи, Металіст, арбітри, Дніпро і Динамо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]