Сб, 2024-04-20, 15:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:13
Авдіївка залишається епіцентром бойових дій. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу кількість обстрілів бойовиками по силах АТО зросла до 77 разів.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"Зосередивши вогонь мінометів та артилерії у бік українських захисників ворог наніс 30 потужних ударів зухвало використовуючи заборонене Мінськими домовленостями важке озброєння калібрів від 82 до 152 мм", - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку бойовики неодноразово обстрілювали сили АТО в районах Зайцевого, Майорська і шахти Бутівка.

Епіцентром бойових дій залишається Авдіївка. Тут по позиціях українських бійців бойовики били 16 разів, використовуючи одночасно ствольную артилерію, міномети, гранатомети і стрілецьку зброю.

На Маріупольському напрямку активність бойовиків також була високою. В сторону українських позиції поблизу Водяного, Талаківки, Новотроїцького, Широкиного, Мар'їнки і Гнутового терористи теж активно використовували заборонену зброю.

Раніше в штабі АТО повідомляли, що в районі Зайцеве і Авдіївки бойові дії ведуться в цілодобовому режимі. Крім того, було повідомлено, що в районі промислової зони Авдіївки бойовики використовують проти сил АТО протипіхотні міни ПОМ-2, заборонені Женевською конвенцією. Вранці 31 березня повідомлялося, що на Донецькому напрямку бойовики 7 разів обстрілювали з мінометів рубежі Авдіївки.

Також вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм був спрямований проти сил АТО поблизу Дослідного і Пєсков. У штабі АТО також повідомили, що різко загострилася ситуація на Маріупольському напрямку.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 884 | Додав: adminA | Теги: Авдіївка, епіцентр бойових дій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]