Чт, 2024-04-18, 08:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:46
Авдіївка залишається епіцентром бойових дій. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У зоні бойових дій на Донбасі російські найманці не припиняють обстрілювати підрозділи Збройних сил України. При цьому, крім гранатометів, кулеметів різних систем і протитанкових ракетних комплексів, бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 і 120 мм. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Фейсбуці.

"У районі Пісків відбулися три обстріли наших позицій з забороненої зброї, в напрямку Майорська і Зайцевого по два, відповідно в Березовому і Мар'їнці - по одному", - йдеться в повідомленні.

Епіцентром зосередження вогню незаконних збройних формувань залишається Авдіївка. Саме тут ворог зробив 15 обстрілів, використовуючи міномети калібрів 82 і 120 мм. Особлива активність бандитських формувань фіксується з настанням сутінків і в нічний час.

"В цілому протягом минулої доби ворог 50 разів відкривав вогонь по нашим опорним пунктам, що на 11 менше порівняно з попереднім періодом", - наголошується в повідомленні.

Сили АТО продовжують утримувати зайняті рубежі оборони. Вони змушені були 8 разів відкривати вогонь у відповідь, щоб не допустити прориву найманців, відзначили в штабі.

Раніше повідомлялося, що в районі села Трудовське під Донецьком у конеферми помічена танкова рота бойовиків, що є грубим порушенням мінських угод.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 901 | Додав: adminA | Теги: епіцентр бойових дій, Авдіївка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]