Пт, 2024-03-29, 13:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:05
Авдіївку окупанти не припиняють рівняти з землею
Інші останні Надзвичайні новини

Окупанти не припиняють рівняти Авдіївку з землею

Глава Донецької адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що бойовики продовжують обстрілювати Авдіївку, проте вже з меншою інтенсивністю.

"На жаль, обстріли тривають. На щастя, не такі інтенсивні і не такі важкі, як минулого і позаминулого тижня. Таких руйнівних обстрілів житлового сектора та інших об'єктів немає", - сказав губернатор, передає "112 Україна".

Також він зазначив, що місцеві жителі продовжують повертатися в Авдіївку. "Я так розумію, люди будуть повертатися назад в Авдіївку, тому що стихли обстріли і такої загрози, яка була ще тиждень-два тижні назад, немає", - зазначив чиновник.

Крім того, за словами Жебрівського, влада сформувала 7 бригад по 5 представників ДержНС, які допомагали жителям з ремонтом дахів, будинків та інших будівель. При цьому зазначив, що це не відновлення, а всього лише тимчасові заходи.

"Це не зовсім те відновлення, яке хотілося б. Наприклад, шибки вибиті, і поки немає скла, ми допомагаємо плівкою затягнути", - сказав чиновник.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що обстріляну бойовиками Авдіївку продовжують відновлювати. Зараз ремонтні бригади відновили 149 будинків.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 737 | Додав: adminA | Теги: окупанти, Авдіївка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]