Чт, 2024-04-25, 19:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:23
"Бабине літо" буде, але невідомо коли. А ось замовити металопластикове вікно в Києві можна на bolena.com.ua
Інші останні Прогноз погоди
"Бабине літо" у вересні на території Європейської частини Росії буде, але коли точно його чекати, поки невідомо, зізнався директор Гідрометцентру РФ Роман Вільфанд. "За три - п'ять днів до "бабиного літа" ми про нього оголосимо", - пообіцяв він. У той же час, якщо ви до зими хочете замовити металопластикове вікно в Києві за вигідною ціною, тоді ми радимо не відкладати це. Адже саме зараз можна замовити якісне металопластикове вікно в Києві за вигідною ціною на порталі bolena.com.ua.

Тим часом сайт Гідрометцентру сусідньої Росії попереджає, що майбутні вихідні в столичному регіоні РФ знову будуть дощовими, зате теплими. Над Чорним морем утворюється південний циклон і починає переміщатися в бік Чорнозем'я, йдеться в прес-релізі.


У суботу в Москві і області пройде дощ, температура вночі становитиме 10-12 градусів, по області 8-13. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до 18-20 у столиці та до 17-22 по області.


1 вересня циклон вже буде в районі південних областей Центрального федерального округу і принесе похмуру погоду, місцями дощі будуть сильними. Вночі в Москві буде 10-12 , по області 8-13. Вдень у столиці очікується 16-18, по області 15-20. Місцями прогримлять грози, пориви вітру можуть досягати 15 м/с.


У понеділок інтенсивність опадів зменшиться, але регіон ще буде перебувати в зоні холодного фронту. Пройде невеликий дощ, температура вночі становитиме 8-12, вдень 16-21.


У ніч на вівторок з проходженням чергового холодного фронту стане ще прохолодніше, пройде невеликий короткочасний дощ. Вночі буде всього 5-10, вдень 14-19, прогнозують метеорологи.


Раніше в московському метеобюро повідомляли, що вересень в регіоні, за попередніми прогнозами, очікується теплий і сухий, дощів буде менше, ніж зазвичай на початку осені.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 1131 | Додав: nowyny | Теги: rehau, пвх профіль, рехау, пластикове вікно, вікна, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]