Пт, 2024-04-26, 07:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:23
Байден звинуватив Трампа у поширенні брехні - "Він схожий на Геббельса"
Інші останні Новини світу

«Він схожий на Геббельса»: Байден звинуватив Трампа у поширенні брехні

Кандидат у президент США від демократів Джо Байден порівняв свого опонента, президента Дональда Трампа із нацистським пропагандистом Йозефом Геббельсом.

Про це пише Bloomberg.

За його словами, Трамп постійно повторює брехню у тій самій манері, як це робив Геббельс в 1930—1940 роках.

«Він робить як Геббельс. Коли ви говорите брехню настільки довго, постійно її повторюєте, повторюєте, повторюєте, і це стає загальновідомим фактом», — пояснив Байден.

Так він відповів на запитання журналіста про те, як він опонуватиме Трампу на майбутніх дебатах, якщо той знову почне звинувачувати Байдена у соціалізмі.

Йозеф Геббельс був міністром пропаганди за нацистського лідера Адольфа Гітлера. Йому приписують так звану техніку «Великої брехні», яка полягає в тому, щоб тривалий час повторювати одну і ту саму брехню, яка згодом сприймається населенням як правда.

У серпні колишній віцепрезидент США Джо Байден погодився брати участь у виборах від Демократичної партії. Його головним опонентом буде чинний президент Дональд Трамп. Вибори президента США заплановані на 3 листопада.

Американський професор історії Аллан Ліхтман, який понад 30 років успішно передбачає підсумки президентських виборів, передрік Дональду Трампу поразку на виборах цього року Американський професор історії понад 30 років вгадує результати виборів. Трампу він передбачив поразку .

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 572 | Додав: adminA | Теги: Байден, трамп, поширення брехні - « схожий на Гебб | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]