Пт, 2024-03-29, 17:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:11
Банда з чинних і колишніх правоохоронців орудувала на Київщині
Інші останні Кримінальні новини

Слідчі столичної прокуратури спільно з поліцією затримали групу осіб, у склад якої входили 3 діючих поліцейських та 4 цивільних осіб, яка займалася розбійними нападами, у тому числі на замовлення, шахрайськими оборудками з нерухомістю.

Про це інформує 1 березня прес-служба прокуратури міста Києва.

Злочинна група діяла на території столиці та Київської області.

Наразі двом правоохоронцям повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 КК України (розбій). Їх спільникам – 34-річній уродженці м. Сєверодвінськ РФ та 34-річному вінничанину – за ч. 5 ст. 27 (пособництво), ч. 2 ст. 126 (катування) КК України.

Ще одному правоохоронцю та двом його спільникам, причетним до незаконного заволодіння двома квартирами, інкримінують шахрайство.

Під час обшуків за місцем роботи та проживання фігурантів виявили та вилучили підроблені документи, у тому числі: паспорти громадян України, службові посвідчення, нотаріальні бланки, документи на квартири, а також підроблені печатки та штампи, пристрої для стеження, травматичний пістолет та інше.

Слідчі дії тривають.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 733 | Додав: adminA | Теги: чинні, Київщина, банда, колишні правоохоронці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]