Пт, 2024-04-26, 13:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:58
Baterii auto la Chișinău
Інші останні Новини Європейського Союзу

Cu cât automobilistul este mai atent la mașina lui, cu atât mai puține griji, cheltuieli și timp pierdut va avea nevoie mașina lui. O baterie de înaltă calitate, înlocuită la timp și explotată corespunzător, ar trebui inclusă în lista de priorități obligatorii pentru fiecare proprietar de mașină. Ca și în cazul uleiurilor de motor, accumulator baterie auto nu este cea mai mare cheltuială, dar depinde foarte mult de asta. O baterie bună, funcțională, nu vă va dezamăgi în cazul unor minusuri mari și nu se va descărca brusc într-o călătorie lungă. În același timp, după cum arată statisticile, nu toți șoferii sunt bine versați în diverse sisteme și tipuri de baterii auto md și adesea preferă să încredințeze alegerea mșterului, care o instalează în mașină.

Baterii auto

A avea încredere într-un specialist este o opțiune bună. Cu toate acestea, tehnicianul dvs. nu va sta la volanul mașinii pentru dvs., astfel încât bateria corectă să fie utilizată corect. Prin urmare, este important nu numai să selectați și să cumpărați profesional o baterie reîncărcabilă, ci să conduceți pentru a nu o „ucide”.

Un număr mare de oferte pe piață - diversitatea mărcilor, numelor și aparițiilor se rezumă la nu atât de multe tipuri și caracteristici de baterii. Bateriile tradiționale plumb-acid de bază ale modelului clasic - cu electrolit lichid și șase „bănci” sunt cele mai bugetare și nepretențioase. Cu toate acestea, ele pot avea o durată de viață impresionantă și o fiabilitate suficientă dacă sunt utilizate corect și dacă mașina nu impune cerințe sporite. Mașinile mai puternice necesită baterii mai serioase - materiale suplimentare în compoziție. De exemplu, bateriile cu calciu care au un strat de calciu pe plăci sunt mai durabile și mai fiabile. Alți aditivi scumpi, cum ar fi, de exemplu, seleniul sau argintul, prelungesc, de asemenea, durata de viață.

Dacă aveți o mașină electrică sau hibridă, sau o mașină cu sistem start-stop, trebuie să alegeți dintre versiunile mai „avansate”, mai avansate din punct de vedere tehnologic. Acestea sunt bateriile AGM și EFP, care oferă o resursă mult mai lungă de porniri stabile. Acestea sunt, de asemenea, baterii plumb-acid, dar în loc de un electrolit lichid, folosesc gel (EFP) sau fibră de sticlă (AGM). Ambele tehnologii duc bateriile la un nivel cu totul nou. Dar costă și mult mai mult. Ce baterie ar trebui să alegi? Întotdeauna cea mai scumpă? Mai degrabă, totul depinde de ce fel de mașină aveți.

Baterii auto

Agropiese TGR oferă baterii auto de toate tipurile și capacități atât pentru autoturisme, cât și pentru alte tipuri de vehicule. Standurile companiei prezintă incarcatoare baterii auto de la producători precum Baren - un brand european premium (Italia), Ista și Forse (Ucraina). În Agropiese, cumpărați baterie auto Chisinau cu garanție atât într-unul din centrele comerciale ale companiei, cât și prin comandă online, cu livrare în Chișinău și în Moldova.

https://agropiese.md/catalog/baterii-auto-31

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 652 | Додав: admin | Теги: auto, Baterii | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]