Пт, 2024-04-19, 05:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:38
Белошицкий - "объявлен набор на 2,3 тыс вакансий патрульных полицейских"
Інші останні Новини України

Дорожня патрульна поліція не буде влаштовувати для водіїв "засідки в кущах".
Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на телеканал "112 Україна", про це під час брифінгу заявив заступник голови патрульної поліції України Олексій Білошицький.

"90% часу патрульні будуть у постійному русі. Горезвісних "засідок у кущах" не буде, патрульний екіпаж перебуває в режимі патрулювання", - повідомив він.

Заповнять посади, які нині є в патрульній службі.

"Я хотів би зробити заяву, що сьогодні, починаючи з 10:00 у 16 управліннях патрульної поліції проведуть брифінги оголошення наборів у лави патрульної поліції.

Це фактично набирають патрульних поліцейських, які в подальшому нестимуть службу, які діють як дорожня патрульна поліція, тактичні групи, а також заповнять ті вакантні посади, які на зараз є в патрульної поліції.

Нині буде оголошено набір на понад 2300 вакансій. Хочу зазначити, що в майбутньому патрульна поліція запустить й інші траси міжнародного і національного значення внаслідок проведення цього набору, де нові поліцейські вийдуть на патрулювання", - повідомив він.

Олексій Білошицький додав, що загалом заплановано патрулювання підрозділами дорожньої патрульної поліції понад 9 тис. км доріг.

В Україні з 12 червня на дороги виходять перші патрулі дорожньої патрульної поліції. Стежити за порядком вони будуть на трасах міжнародного і державного значення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 748 | Додав: adminA | Теги: 3 тыс вакансий патрульных полицейск, набор на 2, Белошицкий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]