Сб, 2024-04-20, 03:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:08
Без виклику за повісткою прибули до військових комісаріатів на Дніпропетровщині три тисячі патріотів
Інші останні Новини з регіонів України

 За повідомленням Міністерства оборони, на Дніпропетровщині до районних військових комісаріатів добровільно, без виклику повісткою, прибули майже 3000 громадян. Про це розповів заступник військового комісара Дніпропетровського обласного військового комісаріату по роботі з особовим складом підполковник Сергій Полуциган.
 
У період проведення етапів третьої черги мобілізації з області було призвано військовозобов’язаних рядового, сержантського та офіцерського складу запасу, які приступили до виконання службових обов’язків по захисту територіальної цілісності Української держави. За цей час у війська поставлено понад 500 одиниць техніки, — повідомив офіцер.
 
Також підполковник Сергій Полуциган відмітив, що на Дніпропетровщині сформовано три батальйони територіальної оборони і продовжується формування ще одного підрозділу територіальної оборони, термін готовності якого — середина вересня. Жоден із мобілізованих не буде відразу направлений виконувати бойове завдання в зону АТО без підготовки на полігоні. Відновлення військових навичок триватиме в обсягах та за програмою підготовки, у залежності від військових спеціальностей.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 960 | Додав: adminA | Теги: військових комісаріатів, Дніпропетровщині, три тисячі патріотів, виклику | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]