Пт, 2024-04-19, 04:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:59
Безкоштовні туалети на вокзалах з 1 грудня пообіцяв Колесніков
Інші останні Офіційні новини
Через два дні на українських вокзалах не повинно бути платних туалетів. Про це 28 листопада на прес-конференції заявив віце-прем'єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ Колесніков підкреслив: "З першого грудня не буде жодного платного туалету на жодному вокзалі в Україні, тому що це взагалі нонсенс".

За його словами, співробітники, які зараз працюють в платних туалетах, будуть зараховані в штат вокзалів. "І рівень сервісу повинен бути не нижчий, це вже проблема наша, залізниці. Для людини, яка туди прийде, нічого не зміниться, вона тільки гроші платити не буде", - сказав він.

Відзначимо, що віце-прем'єр, який відповідає за розвиток транспортних комунікацій, пообіцяв, що впродовж п'яти років в Україні маршрутні таксі зникнуть "як клас". Їм на зміну прийдуть мікроавтобуси виробництва "Рено" і "ЛАЗ". Таку заяву Колесніков зробив під час Міжнародного транспортного форуму в кінці травня 2011 року.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1061 | Додав: adminA | Теги: 1 грудня, безкоштовні туалети, Колесніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]