Чт, 2024-03-28, 10:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:59
Бій поблизу Зеленопілля триває: терористи пробують провезти техніку - інформцентр РНБО
Інші останні Надзвичайні новини

Під Зеленопіллям триває бойове протистояння. Це зумовлено тим, що неподалік розміщується ділянка кордону, через який терористи намагаються перевезти російську техніку й озброєння.

Про це повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу в суботу, передає Інтерфакс-Україна.

Він зазначив, що на цій ділянці перебувають українські військовослужбовці, є повітряна та наземна допомога, відбувається ротація.

«Ми не можемо говорити про те, що людей кинуто напризволяще. Якщо звідти піде український підрозділ, то знову колони військової техніки з Російської Федерації увійдуть на територію України», – наголосив О.Лисенко, додавши, що «зараз там важко».

Як повідомлялося, минулої ночі підрозділи Збройних сил України зазнали артилерійського обстрілу з систем залпового вогню БМ-21 «Град» в районі Зеленопілля. Крім того, раніше під Зеленопіллям також був обстріл з «Граду», при цьому більшість із загиблих 23 українських силовики за добу стали жертвами цього обстрілу.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 940 | Додав: adminA | Теги: інформцентр РНБО, терористи, провезти техніку, Бій, Зеленопілля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]