Чт, 2024-04-18, 13:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:25
Біля Коринфа другий день борються з лісовою пожежею
Інші останні Новини Європейського Союзу

греція, лісова, пожежа, коринф Грецькі пожежники в четвер другий день борються з лісовою пожежею, яка спалахнула біля приморського села Кехріс неподалік від Коринфа і змусила евакуювати сотні людей. Про це повідомляє агентство Reuters.

Густий дим здійнявся над верхівками дерев, охоплених полум'ям. Понад двісті пожежників борються з вогнем, їм допомагають 4 вертольоти, 8 літаків, муніципальний персонал і волонтери.

"Вогонь спалив оливкові і соснові дерева в густому лісі. Сумно бачити, як жителі бігають зі шлангами, це сумна картина ", - прокоментував віцепрефект Коринфа Анастасіс Джоліс.

Вогонь злегка пошкодив три будинки в довколишніх селах Атіка і Аламано і знищив одну пожежну машину, не заподіявши шкоди ні жителям, ні пожежникам.

Чиновники заявили, що були змушені провести евакуацію шести житлових комплексів та одного літнього табору.

Вночі полум'я охопило села Галатакі і Агіос Іоанніс, густий дим затуманив місцевість.

У середу влада евакуювала поселення, у той час як вогонь наблизився до військового табору, де зберігалися вибухові речовини. У превентивному порядку також евакуювали дитячий табір.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 596 | Додав: admin | Теги: пожежа, Коринф, Греція, лісова | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]