Чт, 2024-04-25, 16:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:05
Блінкен анонсував реакцію усього світу на нову агресію Росії - стосується вже не тільки України
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Ентоні Блінкен прокоментував перебування російських військ поблизу України. Держсекретар США вважає, що відносини Києва та Москви вийшли за особисті і впливають на весь світ.

Очільник Кремля своїми вимогами щодо заборони вступу України до НАТО загрожує руйнації світового порядку. Про це чиновник США 8 грудня заявив в інтерв'ю Wall Street Journal.

З його слів, на розрахунки очільника Кремля Володимира Путіна здатна виплинути відеоконференція із президентом США Джо Байденом, яка відбулася 7 грудня. Він зазначив, що вимога Росії не приймати Україну до структури НАТО "виводить нинішнє протистояння за межі питання стосовно самої України". Блінкен підкреслив, що Альянс прийматиме усіх, хто відповідатиме критеріям, а різні "червоні лінії не сприймає". У разі виконання вимог Києву нададуть відповідну пропозицію, тому дії Росії отримають реакцію.  

ЗМІ повідомляло, екскомандувач НАТО в Європі пояснив, які засоби протидії застосують проти Росії. Вашингтон розглядає тотальну фінансову ізоляцію Російської Федерації.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 521 | Додав: adminA | Теги: агресія РФ, реакція усього світу, Блінкен, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]