Пт, 2024-04-19, 11:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:20
Бойовики 13 разів обстріляли позиції ООС - на Донбасі поранено українського військового
Інші останні Надзвичайні новини

На всі обстріли наші бійці відповідали взаємністю

На Донбасі за добу 29 квітня, бойовики 13 разів обстріляли позиції українських військових. У результаті обстрілів один наш боєць отримав поранення. Про це повідомляє пресслужба штабу Операції об'єднаних сил у Facebook.

Обстріли велися недалеко від селищ Невельське і Опитне. У цьому районі бойовики відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру. Біля Красногорівки ворог відкрив вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Також в районі населених пунктів Луганське та Павлопіль противник вів вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем і стрілецької зброї. А поблизу Світлодарська та Водяного бойовики застосували автоматичні станкові та станкові протитанкові гранатомети. У передмісті Причепилівки бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Крім того, в районі селищ Піски, Золоте-4 і Верхньоторецьке збройні формування РФ здійснили обстріли з великокаліберних кулеметів. А біля населеного пункту Шуми російські загарбники здійснили обстріл зі стрілецької зброї.

Поблизу селища Новгородське ворог відкривав вогонь з бойової машини піхоти та ручних протитанкових гранатометів. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення.

«Воїну оперативно надана медична допомога. Стан здоров'я пораненого – задовільний», – йдеться в повідомленні.

Крім того, станом на 7 ранку сьогоднішнього дня зафіксовано ще одне порушення. Бойовики відкрили вогонь неподалік Авдіївки з автоматичних станкових гранатометів.

На всі обстріли наші бійці відповідали взаємністю.

Російські бойовики третій день обстрілюють Водяне: фугас влучив у житловий будинок.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 643 | Додав: adminA | Теги: поранення українського військового, Донбас, обстріли позиції ООС | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]