Чт, 2024-04-18, 06:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:00
Бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Прокремлівські незаконні збройні формування і надалі продовжують обстріли українських підрозділів у районі проведення АТО. Протягом ночі та дня бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Обстрілявши вночі з мінометів наші укріплення в районі Березового, противник продовжив вдаватись до збройних провокацій на Маріупольському напрямку. Позиції неподалік Павлополя та Широкиного вдень чотири рази потрапляли під мінометний вогонь калібру 82 мм", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі також додають, що зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем бойовики декілька разів обстрілювали українських воїнів неподалік Водяного.

Поруч Широкиного, Гнутового та Мар”їнки вівся вогонь зі стрілецької зброї, а в районі Красногорівки діяв снайпер.

"З околиць Донецька бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО в районі Авдіївки та Пісків з великокаліберних кулеметів та гранатометів, а поруч Опитного по позиціях наших бійців російські найманці вели вогонь з озброєння БМП-2, зенітних установок ЗУ-23-2 та гранатометів", - підкреслюється в повідомленні.

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції поранень дістало п'ятеро українських військових, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко. Спікер АП уточнив, що один військовий поранений у районі Новоселівки, інші четверо - в районі Авдіївки внаслідок обстрілів із боку противника.

Ніч у зоні проведення АТО знову минула неспокійно: проросійські незаконні збройні формування продовжують вдаватись до більш інтенсивних збройних провокацій.

"Всього бойовики 49 разів відкривали вогонь по українських захисниках", - йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку ворог 15 разів обстрілював позиції ЗСУ. Під вогнем мінометів калібру 82 та 120 мм опинились позиції поруч Опитного, Пісків, Невельського, Авдіївки, Новоселівки другої, а близько 23.00 по захисниках Пісків російські найманці випустили ще й 20 артилерійських снарядів калібру 122 мм.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 826 | Додав: adminA | Теги: бойовики, 22 рази, Вогонь, позиції ЗСУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]