Пт, 2024-04-19, 05:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:37
Бойовики активізувалися на Маріупольському напрямку. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу один український вояк загинув, ще один зазнав поранень, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій один наш воїн загинув, підірвавшись на вибуховому пристрої поблизу с. Новотошківське, ще один зазнав поранень у результаті вибуху біля с. Штормове (Луганське обл.)", - сказав він на брифінгу в четвер у Києві.

Мотузяник зазначив, що на луганському напрямку було спокійно. На донецькому напрямку найспокійнішої ситуація була поблизу Авдіївки. У середу ввечері бойовики відкрили вогонь по позиціях сил АТО з артилерії калібром 122 мм, також застосовували міномети.

У результаті обстрілу були пошкоджені два приватних будинки, ніхто з українських військових або цивільного населення не постраждав.

За словами спікера АП, поблизу с. Луганське НЗФ також застосували міномети і бронетехніку. Загалом на цьому напрямку зафіксовано 42 обстріли позицій сил АТО.

На маріупольському напрямку зафіксовано 7 провокацій. Противник порушував режим тиші в Мар'їнці, Гранітному, Гнутовому.

Напередодні в штабі АТО повідомили, що поблизу Авдіївки бойовики, переодягнуті у форму ЗСУ, вчинили інсценовану атаку в напрямку Ясинуватської транспортної розв'язки з метою дискредитації українських військових. Складна обстановка зберігається на Світлодарській дузі, по периметру окупованої Горлівки, а також на ділянці фронту Авдіївка - Опитне - Піски.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 860 | Додав: adminA | Теги: бойовики, Маріупольський напрямок, активізація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]