Чт, 2024-03-28, 15:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:08
Бойовики активні біля Маріуполя. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє у Facebook.

"По позиціях українських військових поблизу Водяного на Маріупольському напрямку бандформування російських найманців вели вогонь з 82-мм міномета, гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Опівночі зафіксовано снайперський обстріл українського опорного пункту в районі Мар'їнки. Там-таки бойовики застосовували стрілецьку зброю.

Також бойовики обстріляли позиції ЗСУ зі стрілецької зброї неподалік Авдіївки і Новгородського.

Як повідомлялося, у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу жоден український вояк не загинув, проте 13 зазнали поранень. Спікер адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко поінформував, що на луганському напрямку бойові дії не велися. Разом з тим, на донецькому напрямку НЗФ порушували режим тиші по всій лінії фронту - від Троїцького до Донецького аеропорту.

На маріупольському напрямку в районі Мар'їнки бойовики відкривали вогонь із гранатометів і стрілецької зброї. Також режим тиші НЗФ порушували біля Водяного.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 936 | Додав: adminA | Теги: бойовики, Маріуполь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]