Ср, 2024-04-24, 10:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:50
Бойовики гатять із зеніток та гранатометів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За добу бойовики 41 раз відкривали вогонь по силах АТО, з яких на Маріупольському напрямку - 25 рази, на Донецькому - 15 і на Луганському -1. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем терористи обстріляли українські позиції в Мар'їнці, Красногорівці, Новотроїцькому, Тарамчуку і Талаківці. З зенітної установки ЗУ-23-2 були обстріляні сила АТО біля Березового.

О 22.00 з південно-західних околиць тимчасово окупованого Докучаєвська бойовики вели вогонь з мінометів калібру 120 мм в напрямку зміцнень сил АТО неподалік Новотроїцького та Березового. По мирних кварталах Красногорівки вів вогонь танк.

На Донецькому напрямку бойовики з кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем вели вогонь по опорних пунктах поряд з Троїцьким, Авдіївкою, Новгородським і Зайцевим. Під Луганським терористи застосовували БМП і важкі міномети, а також там діяли снайпери.

На Луганщині бойовики з гранатометів стріляли по українських позиціях в районі Новозванівки.

Напередодні повідомлялося, що в зоні АТО загинули двоє українських військових, ще семеро зазнали поранень.

За неофіційними даними у ніч c 11 на 12 червня зафіксовано 12 загиблих та 13 поранених українських воїнів. Загиблі були добровольцями ДУК, батальйонів "Айдар" та "Київ".

Офіційно цьогоріч найбільші втрати заявлялися тоді, коли 23 травня на лінії фронту втратили свої життя 7 військовослужбовців.

Найгарячіше зараз на північних околицях окупованих російською гібридною армією міст Донецьк, Горлівка й визволеної від загарбників Авдіївки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 979 | Додав: adminA | Теги: зенітки, бойовики, гранатомети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]