Пт, 2024-03-29, 01:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:26
Бойовики, ігноруючи режим тиші, 10 разів обстріляли позиції сил АТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Незважаючи на досягнуті 29 квітня у Мінську домовленості про суворе дотримання режиму тиші, бойовики проросійських банд продовжують обстрілювати позиції сил АТО практично вздовж усієї лінії розмежування сторін. Протягом дня зафіксовано 10 обстрілів українських опорних пунктів. Про це повідомили у прес-центрі АТО.

Так, за інформацією прес-центру, з передмістя тимчасово окупованого Донецька по українських захисниках Мар’їнки й Авдіївки бандити вели вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Окрім того, позиції сил АТО в районі Мар’їнки противник обстріляв з міномету калібру 82 мм.

"На горлівсько-світлодарській дузі бойовики били по наших опорних пунктах біля Луганського", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними прес-центру, складною ситуацією залишається і на Маріупольському напрямку. Там незаконні збройні формування з 120-мм мінометів обстріляли українських воїнів у Широкиному. По позиціях неподалік Водяного бойовики вели інтенсивний вогонь з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП та гранатометів.

"Зранку на Луганщині проросійські банди обстріляли українські позиції поблизу Трьохізбенки з автоматичного станкового гранатомету та великокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, повне дотримання режиму припинення вогню з настанням Пасхи та травневих свят вступило в дію в суботу 30 квітня 2016 року, з 00.00. Проте, за даними прес-служби АТО, за минулу добу з 29-го на 30 квітня, бойовики здійснили 40 обстрілів в напрямку позицій українських військовослужбовців. Впродовж минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції загинули двоє українських військових, ще четверо зазнали поранень.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 922 | Додав: adminA | Теги: обстріл, бойовики, режим Тиші, 10 разів, позиції сил АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]