Вт, 2024-04-23, 16:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:46
Бойовики криють з мінометів Авдіївку і Широкине. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Обстрілюючи позиції ЗСУ, ворог застосовує одночасно міномети і артилерію калібру 122 міліметри, заборонену Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, стало відомо, що на Донецькому напрямку бойовики 7 разів обстрілювали з мінометів рубежі Авдіївки. Також вогонь зі зброї калібру 120 та 82 мм було скеровано проти сил АТО поблизу Опитного та Пісків.

"Обстрілюючи позиції ЗСУ, ворог ускладнює ситуацію, використовуючи одночасно ще й артилерію калібру 122 міліметри", - зазначили у штабі АТО.

Повідомляється, що бойовики застосовували міномети проти сил АТО і на Маріупольському напрямку. А саме - в Широкиному, Павлополі, Талаківці та Гнутовому.

На Луганщині незаконні збройні формування обмежились провокаціями сил АТО, здійснюючи обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів та кулеметів великого калібру в районі Трьохізбенки.

У прес-центрі штабу АТО наголошують, що, незважаючи на тактику ведення вогню з усіх калібрів одночасно та підвищення інтенсивності обстрілів на окремих ділянках фронту, позиції сил АТО залишилися незмінними.

Напередодні в штабі АТО повідомляли, що поблизу Зайцевого й Авдіївки бойові дії ведуться в цілодобовому режимі. Крім того, в районі промислової зони Авдіївки бойовики застосовують проти сил АТО протипіхотні міни ПОМ-2, заборонені Женевською конвенцією.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 927 | Додав: adminA | Теги: Широкине, бойовики, міномети, Авдіївка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]