Пт, 2024-04-19, 17:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:29
Бойовики намагаються спровокувати сили АТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  Уночі проти середи, 16 грудня, члени незаконних збройних формувань 20 разів проводили провокації з метою викликати на себе вогонь українських підрозділів. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

"У ніч на 16 грудня бойовики проросійських незаконних збройних формувань 20 разів намагалися спровокувати українських воїнів на відкриття вогню у відповідь", - йдеться в повідомленні.

На початку цього періоду бойовики тільки один раз застосовували зброю з метою спровокувати сили АТО на відкриття вогню у відповідь - стрілецьку зброю і ручні протитанкові гранатомети в районі Опитного.

Члени НЗФ і далі неприцільно обстрілювали позиції сил АТО зі стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів у Пісках, Опитному й Авдіївці, недалеко від тимчасово окупованого Донецька, а також Новгородського і Луганського.

Близько опівночі бойовики відкрили вогонь у бік позицій сил АТО в Пісках з 82-мм мінометів.

Зазначимо, що останніми днями епіцентр бойових дій припадав на Красногорівку, яку бойовики обстрілювали з гранатометів, мінометів і застосовували зенітну установку.

Раніше також повідомлялося, що кількість обстрілів зросла на Маріупольському напрямку - біля Широкиного, Гранітного і Новотроїцького, де було зафіксовано застосування БМП, танків і мінометів.

Нагадаємо, як повідомляв речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, кількість епізодів порушення режиму тиші з боку незаконних військових формувань зберігається на рівні кінця весни - початку літа.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 803 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, бойовики, провокації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]