Чт, 2024-03-28, 10:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:51
Бойовики посилюють обстріли. Силовики відповідають. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минулої доби кількість обстрілів незаконних збройних формувань по позиціях сил АТО рекордно зросла. Бойовики 72 рази обстрілювали позиції сил АТО, у тому числі із застосуванням мінометів і ствольної артилерії калібру 152 мм. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

Найбільше ударів терористи завдали на Донецькому напрямку, а саме в Авдіївці. Тут позиції українських військ ворог обстріляв 21 раз з мінометів 120 та 82 калібру.

Також зі зброї забороненої Мінськими домовленостями були обстріляні Луганське, Ленінське, Зайцеве, Майорськ. А по захисниках останнього населеного пункту ворог застосував окрім цього ствольну артилерію 152 калібру.

На Маріупольському напрямку ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів по нашим рубежам в Мар’їнці, а на Луганському напрямку по Попасній.

Протягом доби військовослужбовці Збройних Сил України 10 разів відкривали вогонь у відповідь аби стримати ворога і не дати йому можливість просунутися далі.

Загалом в зоні проведення антитерористичної операції обстановка залишається складною та має тенденцію до загострення.

Як повідомлялося, за минулу добу в зоні АТО внаслідок бойових дій один український військовий загинув і семеро отримали поранення. На Луганському напрямку бойовики вчинили збройну провокацію у Попаснянському районі, поблизу селища Новозванівка. На Маріупольському напрямку, поблизу Новотроїцького ворог застосували міномет калібру 120 мм. Крім цього, терористи порушили режим тиші у Мар'їнці, Тарамчуку та Широкиному.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 805 | Додав: adminA | Теги: відповідь, бойовики, обстріли, Силовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]