Чт, 2024-04-18, 10:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:02
Бойовики різко знизили інтенсивність обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Ситуація на сході України продовжує залишатися напруженою. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Фейсбук.

Бойовики незаконних збройних формувань порушують режим тиші, застосовуючи проти сил АТО заборонену зброю. Кількість обстрілів українських підрозділів порівняно з аналогічним періодом минулої доби зменшилась з 30 до 19.

"З мінометів калібру 82мм проросійськими найманцями було завдано 5 вогневих ударів. Три з них по захисниках Авдіївки, по одному в районах Щастя та Зайцевого.

Під час обстрілів позицій поблизу Трьохізбенки, Широкіного та Березового ворог використовував автоматичні гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю", - зазначається в повідомленні.

За даними прес-центру, метою оборони українські військовослужбовці змушені були 9 разів відкривати вогонь у відповідь.

Зазначимо, за добу (22 квітня) контрольовані Росією бойовики на Донбасі 7 разів обстріляли позиції українських військових.

"Впродовж дня кількість обстрілів по укріпленнях сил АТО становить 7 разів, що на два менше порівняно з переднім", - йдеться у повідомлені.

"Зі зброї калібру 82мм бойовики здійснили три обстріли наших позицій в районі Авдіївки. Вогонь по захисниках Трьохізбенки було відкрито з гранатометів різних систем, а поблизу Широкіного, окрім гранатометів, підрозділи Збройних Сил України обстрілювали зі стрілецької зброї. Також тут було виявлено позиції ворожого снайпера", - зазначили в штабі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 806 | Додав: adminA | Теги: інтенсивність обстрілів, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]