Чт, 2024-03-28, 18:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:05
Бойовики ведуть нічні обстріли. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Російські окупаційні сили на Донбасі протягом вечора неділі 12 червня вчинили 39 обстрілів українських позицій в Донецькій області та один - у Луганській. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6.00 понеділка, 13 червня.

"Після зменшення кількості обстрілів протягом дня, з настанням сутінок і до опівночі ворог активізувався та вів вогонь по позиціях сил АТО. Зафіксовано 40 обстрілів з боку російських окупаційних військ, із них 27 на Донецькому, 12 на Маріупольському та один - на Луганському напрямках", - сказано у ньому.

На Донецькому напрямку пізно увечері під мінометним вогнем опинились позиції Збройних сил України поблизу Авдіївки, Ленінського та Новгородського, а з озброєння БМП та зенітних установок ЗУ-23-2 супротивник обстріляв укріплення поблизу Троїцького, Новгородського та Луганського.

За даними штабу АТО, на Маріупольському напрямку російські окупанти вели вогонь по українських підрозділах зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів поруч з Красногорівкою, Мар'їнкою, Водяним та Талаківкою.

На Луганському напрямку ж було порівняно спокійно, зафіксовано лише неприцільний обстріл з гранатометів неподалік Новозванівки.

Раніше 12 червня волонтери повідомили, що за ніч з українського боку були значні втрати: 12 загиблих і 13 поранених. Уточнюється, що 4 загиблих - добровольці, 8 - бійці ЗСУ. Офіційно ці дані не підтверджують.

В "Айдарі" повідомили імена двох загиблих за минулу добу.

   

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 853 | Додав: adminA | Теги: нічні обстріли, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]