Пт, 2024-04-19, 16:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:05
Бойовики ведуть обстріли на Донецькому і Луганському напрямках. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

Проте, за його словами, за кілька днів бойовики порушили режим припинення вогню на Луганському напрямку. Дві ворожі провокації з боку бойовиків було зафіксовано поблизу Трьохізбенки.

"Ворог застосував стрілецьку зброю, гранатомети та великокаліберні кулемети", - сказав Мотузяник.

Водночас на Донецькому напрямку кількість ворожих провокацій зменшилася практично вдвічі, а поблизу Донецького аеропорту, і зокрема в Пісках та Авдіївці, ситуація залишається неспокійною.

За словами речника, минулої доби контрольовані Росією бойовики здійснили три неприцільні обстріли українських позицій біля Новгородського, а також застосували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети та гранатомети на Світлодарській дузі в районах селищ Луганське та Зайцеве.

Минулої доби в зоні АТО загиблих та постраждалих серед військовослужбовців зафіксовано не було.

Зазначимо, в останні дні епіцентр бойових дій припадав на Красногорівку, яку бойовики обстрілювали з гранатометів, мінометів і застосовували зенітну установку.

Раніше також повідомлялося, що кількість обстрілів зросла на Маріупольському напрямку - біля Широкиного, Гранітного і Новотроїцького, де було зафіксовано застосування БМП, танків і мінометів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 790 | Додав: adminA | Теги: бойовики, обстріли, Луганський напрямки, Донецький | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]