Чт, 2024-04-25, 00:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:47
Бойовики влаштовують провокації на ділянці Авдіївка - Мар'їнка. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минулої доби внаслідок бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції на сході України жоден український військовослужбовець не загинув, водночас двоє зазнали поранень.

Про це повідомив під час брифінгу речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, протягом останньої доби противник для обстрілів використовував гранатомети та міномети, а також працювали снайпери.

"Внаслідок цих активних обстрілів загиблих, на щастя, в нас немає, але двоє воїнів отримали поранення", - сказав Лисенко.

Інформуючи детально про ситуацію на Донбасі, він зауважив, що на Луганському напрямку вчора було абсолютно тихо, на Донецькому – на Світлодарській дузі хоч і було відносно спокійно, але зафіксовано кілька провокацій з боку незаконних збройних формувань.

"В околицях Горлівки, у Зайцевому, Майорську та Новгородському режим тиші порушувався протягом цілого дня. Було зафіксовано й один обстріл з міномета калібром 82 мм та роботу ворожого снайпера", - зазначив Лисенко.

На західних околицях Донецька, за його словами, епіцентром бойових дій була Красногорівка. Вчора там вчинено серію обстрілів з мінометів калібром 82 мм, у ході цього обстрілу було випущено не менш як 30 мін, додав речник.

Також ворожі провокації було зафіксовано по всій лінії фронту від Авдіївки до Мар’їнки.

На Маріупольському напрямку противник порушив режим тиші тільки поблизу Широкиного - там до світанку окупанти здійснили серію пострілів із гранатометів.

Зазначимо, на вихідних терористи обстрілювали Красногорівку з гранатометів, мінометів і застосовували зенітну установку.

Напередодні повідомлялося, що кількість обстрілів зросла на Маріупольському напрямку - біля Широкиного, Гранітного і Новотроїцького, де було зафіксовано застосування БМП, танків і мінометів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 829 | Додав: adminA | Теги: ділянка Авдіївка - Мар'їнка, бойовики, провокації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]