Пт, 2024-03-29, 11:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:00
Бойовики за добу 25 разів обстріляли позиції сил АТО і мінують котів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Протягом доби, 20 січня, бойовики з гранатометів, мінометів і стрілецької зброї здійснили 25 обстрілів позицій ЗСУ на всіх напрямках, один український військовий загинув. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

З гранатометів та стрілецької зброї на Маріупольському напрямку окупанти обстрілювали Широкине, Павлопіль, Талаківку та Гнутове. З озброєння БМП – Тарамчук. По Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська з 82-міліметрових мінометів обстрілювали позиції ЗСУ в районі Новоселівки Другої. З гранатометів та стрілецької зброї – Авдіївку та Зайцеве.

На Луганському напрямку з тих же видів озброєння обстріляно Новозванівку, Сизе та Станицю Луганську.

Як повідомлялося, 20 січня в зоні проведення антитерористичної операції загинув один український військовий.

Бойовики на Донеччині замінували кішку - волонтер

Бойовики на Донбасі використовували кішку як розтяжку, замінувавши її в шафі. Про це на своїй сторінці у Facebook написала волонтер Ольга Халченко.

За її словами, тварину знайшли бійці АТО в шафі під час зачистки будинку в "сірій зоні".

Кішка Чуча кричала на всю силу своїх котячих легенів із зачиненої шафи. Та виявилася замінованою і, коли саперам не вдалося нічого зробити з дверцятами, солдати просто вирізали бічну частину.

"Всередині й висіла Чуча, саме висіла, з неї зробили живу розтяжку з розрахунком, що хтось жалісливий кинеться відкривати шафу, щоб випустити кішку. Вона була худющою й знесиленою. Сапери змогли знешкодити міну, розплутали Чучу й забрали із собою", - розповіла Халченко.

Історія шокувала користувачів соцмережі, вони висловили своє обурення ситуацією.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 759 | Додав: adminA | Теги: міни, обстріл, 25 разів, бойовики, Доба, коти, позиції сил АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]