Чт, 2024-04-25, 09:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:30
Бойовики застосовують бронетехніку, влаштували тренувальний центр у Горлівці, у зоні АТО неспокійно - штаб АТО
Інші останні Надзвичайні новини

Упродовж доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі втрат серед українських військовослужбовців немає, двох українських бійців поранено.

Про це сьогодні, 12 квітня, на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув. Водночас, двоє наших бойових побратимів зазнали поранення", - сказав Мотузяник.

По його словам, минула доба в зоні АТО пройшла неспокійно і відзначилась низкою провокацій з боку незаконних збройних формувань. Зокрема, зафіксовано два випадки застосування проти українських військових броньованої техніки.

"Найбільш "гаряче" було, як і раніше, в районі Донецького аеропорту, в напрямку Луганська - це селище Жовте Словяносербського району та село Сизе, розташоване поблизу українсько-російського кордону", - зазначив Мотузяник, додавши, що ситуація в зоні АТО залишається контрольованою.

Він також зауважив, що останнім часом терористи значно активізували проведення повітряної розвідки за допомогою безпілотників.

"За минулу добу зафіксовано 30 польотів безпілотних літальних апаратів бойовиків", - додав Мотузяник.

Терористи влаштували тренувальний центр у Горлівці.

"За даними розвідки, у Горлівці, яка наразі є окупованою незаконними збройними формуваннями, фіксується прибуття груп осіб призивного віку, які не є мешканцями цього міста. Після отримання одягу та зброї молодики відбувають до так званого навчального центру, який розташований у лісопарковій зоні поблизу горлівського машинобудівного заводу", - сказав Мотузяник.

За його словами, у місті також триває активний пошук житлових приміщень для розміщення прибулих.

Нагадаємо, зараз у Пісках йде бій. Знищено 2 танки бойовиків.

11 квітня, з 18.00 до опівночі, в зоні проведення антитерористичної операції бойовики 18 разів порушили режим тиші і обстріляли українські війська. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 936 | Додав: adminA | Теги: штаб АТО, бойовики, Горлівці, тренувальний центр, бронетехніку, зоні АТО неспокійно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]