Чт, 2024-04-25, 08:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:35
Боротися з корупцією пообіцяв Порошенко на зустрічі з бізнесменами Ізраїлю
Інші останні Економічні новини

 Незважаючи на складну ситуацію та виклики, що постали, Україна поступово перетворюється на унікальний ринок. Про це президент України Петро Порошенко заявив на зустрічі з представниками ділових кіл Ізраїлю, передає сьогодні, 23 грудня, його прес-служба.

Президент запевнив, що робиться все, щоб створити максимально сприятливі умови для інвестування, атмосферу "open space" для представників бізнесу.

Глава держави зазначив, що Україна вивчає досвід Ізраїлю, як розбудовувати країну, незважаючи на складні обставини.

Президент назвав пріоритетом у створенні сприятливих бізнес-умов боротьбу з корупцією та поінформував про заходи у цьому напрямку.

У свою чергу, Почесний консул України у Єрусалимі, співзасновник та співвласник компанії City Capital Group Офер Керцнер у своїй промові зазначив: "Сьогодні час приходити в Україну". За його словами, у найближчі роки Україна стане одним з найкращих місць у Європі для інвестування.

"Ми віримо у майбутнє України та будемо це доводити своїми знаннями, досвідом та грошима", - сказав він.

У зустрічі взяли участь представники компаній, які вже оперують або планують розвивати бізнес з Україною у напрямках IT, телекомунікацій, енергетиці, сільському господарстві, медицині, будівництві та нерухомості, машинобудуванні, транспорті.

Сьогодні також очікується участь глави Української держави у спеціальному пленарному засіданні ізраїльського парламенту.

Зазначається, що на засіданні виступлять: голова Кнессету Юлій Едельштейн, прем`єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху та керівник опозиції депутат Іцхак Герцог.

На завершення засідання, орієнтовно о 12.00, президент України звернеться до пленуму Кнессету з промовою англійською мовою.

Онлайн-трансляція виступу буде доступною на офіційному YouTube-каналі Адміністрації президента України, додали в прес-службі.

Нагадаємо, 22 грудня Порошенко провів низку зустрічей з першими особами Ізраїлю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 873 | Додав: admin | Теги: Ізраїль, корупція, бізнесмен, зустрч, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]